KLAUZULA INFORMACYJNA

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:
1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Polonia FS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k. z siedzibą Al. Jana Pawła II 29, 00-867 Warszawa [tel: +48 22 653 69 50, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ];
2) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w procesie komunikacji dotyczącej realizacji usługi, na podstawie art. 6 ust 1 pkt a/b/c.
3) odbiorcą Pani/Pana danych osobowych jest Polonia FS Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp.k.;
4) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia realizacji usługi;
5) posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem;
6) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

 

Czym są pliki Cookie

Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, „długość życia” ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.

 

Polityka plików Cookie

W związku z udostępnianiem zawartości serwisu internetowego  stosuje się  tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego, może także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z cookies. W niniejszym dokumencie, informacje dotyczące cookies mają zastosowanie również do innych podobnych technologii stosowanych w ramach naszych serwisów internetowych. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego . Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

 

W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.

 

Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia korzystanie z niektórych usług w ramach naszych serwisów internetowych, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w serwisie internetowym  z zastrzeżeniem tych, do których dostęp wymaga logowania.

 

Pliki cookies mogą być zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego , a następnie wykorzystywane przez współpracujących z serwisem reklamodawców, firmy badawcze oraz dostawców aplikacji multimedialnych.

 

«
»
NBP
2019-08-23
USD
3.9371
0.09%
EUR
4.3572
-0.20%
CHF
3.9876
-0.43%
GBP
4.8050
0.56%
100 JPY
3.6922
-0.14%
NBP
2019-08-22
USD
3.9337
0.32%
EUR
4.3660
0.34%
CHF
4.0050
0.09%
GBP
4.7784
0.34%
100 JPY
3.6973
0.46%
NBP
2019-08-21
USD
3.9210
-0.50%
EUR
4.3513
-0.33%
CHF
4.0014
-0.53%
GBP
4.7623
-0.07%
100 JPY
3.6805
-0.59%
NBP
2019-08-20
USD
3.9408
0.53%
EUR
4.3656
0.31%
CHF
4.0227
0.39%
GBP
4.7654
0.26%
100 JPY
3.7023
0.67%
NBP
2019-08-19
USD
3.9199
-0.21%
EUR
4.3519
-0.06%
CHF
4.0071
-0.05%
GBP
4.7531
-0.38%
100 JPY
3.6778
-0.47%